Question on lag time and quantization

Hi Guys,
Love the program. I have already done several songs and one choral / orchestral work in an earlier version. The issue I’m having now is with quantization in playing from a PSRS950. No matter how careful I play, there are still rests where I didn’t have any. Also, there seems to be a bit of lag time in playing and hearing notes while recording. Any ideas??.
Thanks again for making this...
jeff

Comments

  • Thanks for the feedback, Jeff. MIDI latency should never occur with USB, but will definitely occur with wifi or even Bluetooth. Do you still hear a delay when using the On-Screen Piano to record? The sound on registering a note coincides with when the note is recorded, so any sort of latency here will reduce accuracy significantly.
  • Hi
    I have the same problem. Lag time When I use my USB MIDI cable connected through iReg2 or if I just use the On-Screen piano.
    Can you guys please hele me about this?
    Jesper
  • edited July 17
    @jesperbak
    Sorry that you are having issues. Please consider emailing us for beta access since we fixed several MIDI latency issues specifically. A delay with the On-Screen Piano is new, however, so we would like to request more technical (iOS/device) information, which can be generated and sent via the following:
    1. Open SP/Symphony Help > Help Menu
    2. At the top, you should see a 'Feedback' option
    3. Choose Other, or Bug Report, for general reliability submissions as is the case here. An email dialog will appear
    4. At the bottom should be an automatically generated message, "Technical Information (Please keep this information in your message)". You may cut and paste the paragraph below this to include in a reply below; or you may simply send the email with subject line referring to this forum post.

Sign In or Register to comment.